Badrumsrenovering

Vare sig du planerar en totalrenovering av ditt badrum eller bara ska byta ut enstaka produkter är Tingsryds Rörtjänst ett givet alternativ för att få ett bra jobb utfört.

Det samma gäller runt kök och tvättstuga. Där rör, ledningar och kranar är inblandade är det viktigt att fackmän med kunskap och rätt försäkringar får göra jobbet.

Små och stora projekt

Vid badrumsrenovering är nya kranar, handfat, toalettstol, dusch och badkar självklara produkter. Vare sig du planerar en totalrenovering av ditt badrum eller bara ska byta ut enstaka produkter är Tingsryds Rörtjänst ett givet alternativ för att få ett bra jobb utfört.

Det samma gäller runt kök och tvättstuga. Där rör, ledningar och kranar är inblandade är det viktigt att fackmän med kunskap och rätt försäkringar får göra jobbet. Det kan bli väldigt kostsamt om privatpersoner ger sig på vissa insatser, ifall problem med läckage och annat uppstår.

Droppande kranar, läckage eller mindre problem i ditt hem där vatten är inblandat, där kan vi komma till undsättning. Inget jobb är för litet, få jobb för stora för oss!

Vi finns i Tingsryd och utför uppdrag i Växjö kommun och Blekinge.

Kunden i centrum

Vår ambition är att göra de bästa möjliga lösningarna, utifrån kundens behov och önskemål. Vår erfarenhet och kompetens innebär effektiva insatser, vilket är positivt för både klockan och plånboken.

Våra tjänster

Tingsryds Rörtjänst erbjuder VVS-service och nybyggnationer. Vi utför installation av värmepumpar och vedanläggningar. Vi utför badrumsrenovering, installerar vattenanläggningar och vattenfilter.

Om Tingsryds Rörtjänst

Företaget startade på 1960-talet. Det drivs idag av Ulf Petersson och har tre anställda. Vi är i första hand verksamma i Tingsryd och Växjö kommun samt Blekinge.