Nybyggnationer

Vid nybyggnationer behövs rörmokare för att dra och montera rör för vatten, avlopp och värme. Hur viktigt det är att detta görs rätt och tätt säger sig självt.

Vi gör installationer av blandare, tvättställ, golvbrunnar och rördragning till nybyggnationer eller renoveringsobjekt.

Säkert och tryggt

Vid nybyggnationer behövs rörmokare för att dra och montera rör för vatten, avlopp och värme. Hur viktigt det är att detta görs rätt och tätt säger sig självt. Vattenläckor till följd av slarvigt utförda vvs-jobb i nybyggnationer är inget man vill vara med om.

Vi gör installationer av blandare, tvättställ, golvbrunnar och rördragning till nybyggnationer eller renoveringsobjekt. Planerar du en nybyggnation och har frågor runt rördragning för vatten, avlopp och värme är du välkommen att kontakta oss. Vi vill gärna svara på frågor som ett led i att bygga långsiktiga kundrelationer. Genomtänkta lösningar för rör och ledningar i nybyggnationer är väl investerade pengar.

Vi finns i Tingsryd och utför uppdrag i Växjö kommun och Blekinge.

Kunden i centrum

Vår ambition är att göra de bästa möjliga lösningarna, utifrån kundens behov och önskemål. Vår erfarenhet och kompetens innebär effektiva insatser, vilket är positivt för både klockan och plånboken.

Våra tjänster

Tingsryds Rörtjänst erbjuder VVS-service och nybyggnationer. Vi utför installation av värmepumpar och vedanläggningar. Vi utför badrumsrenovering, installerar vattenanläggningar och vattenfilter.

Om Tingsryds Rörtjänst

Företaget startade på 1960-talet. Det drivs idag av Ulf Petersson och har tre anställda. Vi är i första hand verksamma i Tingsryd och Växjö kommun samt Blekinge.