Värmepumpar

Vi utför installation av värmepumpar. Vi har kompetens att installera många olika fabrikat och arbetar helst med marknadens pålitliga aktörer inom värmepumpar. Det gör att du kan känna dig trygg när du låter Tingsryds Rörtjänst utföra din värmepumps installation.

Vi tar ett helhetsansvar runt installationen och erbjuder gärna rådgivning och svarar på frågor runt värmepumpar och dess installation.

Installationer

Vi utför installation av värmepumpar. Vi har kompetens att installera många olika fabrikat och arbetar helst med marknadens pålitliga aktörer inom värmepumpar.

Det gör att du kan känna dig trygg när du låter Tingsryds Rörtjänst utföra din värmepumps installation. Vi tar ett helhetsansvar runt installationen och erbjuder gärna rådgivning och svarar på frågor runt värmepumpar och dess installation.

Vi utför även installation av vedanläggningar. Det finns idag många olika alternativ som både är effektiva och miljösmarta lösningar för uppvärmning. Vedanläggningar och värmepumpar är långsiktiga lösningar som inte kräver nämnvärt underhåll om de används på rätt sätt.

Vilka dina behov än är runt installation av värmepump eller vedanläggningar står vi redo att utföra jobbet!
Vi finns i Tingsryd och utför uppdrag i Växjö kommun och Blekinge.

Kunden i centrum

Vår ambition är att göra de bästa möjliga lösningarna, utifrån kundens behov och önskemål. Vår erfarenhet och kompetens innebär effektiva insatser, vilket är positivt för både klockan och plånboken.

Våra tjänster

Tingsryds Rörtjänst erbjuder VVS-service och nybyggnationer. Vi utför installation av värmepumpar och vedanläggningar. Vi utför badrumsrenovering, installerar vattenanläggningar och vattenfilter.

Om Tingsryds Rörtjänst

Företaget startade på 1960-talet. Det drivs idag av Ulf Petersson och har tre anställda. Vi är i första hand verksamma i Tingsryd och Växjö kommun samt Blekinge.