Vattenanläggningar

Tingsryds Rörtjänst installerar vattenanläggningar, tappvattensystem och vattenkranar där detta är efterfrågat.
Vi installerar vattenfilter där kvaliteten på vatten kräver detta.

Ofta kan ett sämre vatten bli tjänligt om ett vattenfilter installeras. Ett vattenfilter behöver vara pålitligt och driftsäkert så att vem som än dricker vatten kan känna sig trygg.

Installerar efter behov

Vid nybyggnationer behövs rörmokare för att dra och montera rör för vatten, avlopp och värme. Hur viktigt det är att detta görs rätt och tätt säger sig självt. Vattenläckor till följd av slarvigt utförda vvs-jobb i nybyggnationer är inget man vill vara med om.

Vi installerar vattenfilter där kvaliteten på vatten kräver detta. Ofta kan ett sämre vatten bli tjänligt om ett vattenfilter installeras. Ett vattenfilter behöver vara pålitligt och driftsäkert så att vem som än dricker vatten kan känna sig trygg.

Tingsryds Rörtjänst installerar vattenanläggningar, tappvattensystem och vattenkranar där detta är efterfrågat. Kontakta oss, vi berättar gärna mer om vad vi kan stå till tjänst med!

Vi finns i Tingsryd och utför uppdrag i Växjö kommun och Bleking.

Kunden i centrum

Vår ambition är att göra de bästa möjliga lösningarna, utifrån kundens behov och önskemål. Vår erfarenhet och kompetens innebär effektiva insatser, vilket är positivt för både klockan och plånboken.

Våra tjänster

Tingsryds Rörtjänst erbjuder VVS-service och nybyggnationer. Vi utför installation av värmepumpar och vedanläggningar. Vi utför badrumsrenovering, installerar vattenanläggningar och vattenfilter.

Om Tingsryds Rörtjänst

Företaget startade på 1960-talet. Det drivs idag av Ulf Petersson och har tre anställda. Vi är i första hand verksamma i Tingsryd och Växjö kommun samt Blekinge.