VVS-service

Ofta har produkter relaterat till vatten och avlopp relativt lång hållbarhet. Ett mindre läckage eller problem behöver inte betyda att allt behöver göras nytt.

Mycket går att reparera och här kommer vår erfarenhet väl till pass. Utifrån bedömning av problemen går vi vidare tillsammans med er. Vi reparerar där det är möjligt.

Service och reparationer

Att regelbundet ge vattenanläggningar service ökar hållbarheten. Att låta en rörmokare se över statusen på rör, avlopp och installationer ger trygghet för dig. Man sover bättre om man vet att allt som rör vattnet i mitt hus fungerar som det ska. Vi servar oljebrännare, kranar och utför avloppsrensningar.

Kontakta oss gärna för offert för service och reparationer av värmepumpar i Tingsryd. Vi utför även uppdrag i Växjö kommun och Blekinge.

Kunden i centrum

Vår ambition är att göra de bästa möjliga lösningarna, utifrån kundens behov och önskemål. Vår erfarenhet och kompetens innebär effektiva insatser, vilket är positivt för både klockan och plånboken.

Våra tjänster

Tingsryds Rörtjänst erbjuder VVS-service och nybyggnationer. Vi utför installation av värmepumpar och vedanläggningar. Vi utför badrumsrenovering, installerar vattenanläggningar och vattenfilter.

Om Tingsryds Rörtjänst

Företaget startade på 1960-talet. Det drivs idag av Ulf Petersson och har tre anställda. Vi är i första hand verksamma i Tingsryd och Växjö kommun samt Blekinge.